keskiviikko 30. tammikuuta 2013

A smooth sea never made a skillful sailor

Hauskaa keskiviikko iltapäiväääää!
Nyt taas yhden vuoden fiksumpana ja viisaampana kirjottelen tänne blogin puolelle ;) haha.
Tänään käytimme demolla ajan projektiemme suunnitteluun ja suunnittelua tarvitsimmekin kipeästi! Ollaan menossa nimittäin päiväkotiin (tms.) kokeilemaan jotain tvt-sovellusta ja arvatkaa mitä meidän ryhmämme valitsi? ....
Ikäryhmälle 0-3v.
Kyllä. Tuo hieman haastetta!! Seuraavaksi mietimmekin, mitä niin pienten kanssa voi tehdä? Olimme ajatelleet piirtämistä ja saduttamista iPadeilla, mutta iPadin käytössä tarvitaan yksittäisiä sormia, ei koko kättä. Pienillä lapsilla on tapana tutkia erilaisia laitteita koko kädellä läiskien tai huiskien.
Päätimme kuitenkin ottaa tästä itsellemme haasteen ja tutkimusaiheen.
Siispä. Menemme kokeilemaan miten iPadin piirustus sovelluksen käyttö onnistuu 2-3-vuotiailta vai onnistuuko laisinkaan? Miten väritys-sovellus onnistuu? Millaisia kokemuksia lapsilla muuten on iPadiin? Onko laite ihan tuntematon vai ovatko he nähneet niitä kotonaan? Ei siis haittaa vaikka epäonnistuisimme, sillä päätarkoituksemme on tutkia ja saada vastaus miettimäämme kysymykseen - Onko tämä mahdollista?
Hui. Jännityksellä odotan tutkimuksemme suorittamista, josta kerron sitten vielä lisää ja paremmin. Meillä on vielä pieniä yksityiskohtia hiomatta, joita ehdimme tässä viikon miettiä, kunnes astelemme kentälle toteuttamaan tehtävän! Iik!

"Always remember that life without struggle is a life without success. Don't give up and learn not to quit."

- Johanna
<3

1 kommentti:

  1. Oli muukavaa huomata, miten innoissaan lapset olivat ipadeista! :) Kaikki olivat myös hyvin aktiivisia! Meidän huolemme siitä, etteivät noin pienet lapset osaa käyttää ipadeja oli siis turha! :)

    VastaaPoista